Skip to content

Fitweb

De start van jouw gezonde leven

Een platform voor personal trainers

Fitweb brengt klant en professional sneller, gerichter en makkelijker bij elkaar. Met doelgerichte zoekopdrachten kan de klant zijn of haar perfecte professionele match vinden. Door overzichtelijke profielpagina’s van de professionals kan de klant snel en makkelijk zien of deze aansluit bij zijn of haar wensen en behoeften.

In 2018 hebben wij voor Fitweb een aangeleverd design omgezet naar een werkend platform in October CMS.

Oplevering

Mei 2018

Werk

Platform Ontwikkeling

Website

Tijdelijk offline

Schaalbaar op elk apparaat

Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende apparaten en schermgroottes zijn, is het belangrijk dat de website overal goed zichtbaar is.

Of je nou op je iPhone of Android, iPad of Surface, 15-inch of 11-inch laptop kijkt, Fitweb is altijd beschikbaar voor jou1 apparaat!

Duidelijk overzicht

Iedereen is op zoek naar een personal trainer die aansluit op de persoonlijke situatie. We hebben daarom een personal trainer overzicht ingebouwd met een handig filter-systeem, zodat bezoekers een trainer kunnen vinden die bij ze past.

Zo kun je gericht zoeken op jouw omgeving en type trainer!

Vind jouw perfecte trainer

Bij een personal trainer is de klik tussen jou en je trainer erg belangrijk. Wij hebben de profielen van Fitweb zo opgebouwd veel informatie over je trainer kunt vinden.

Elke trainer heeft een “Over Mij” sectie en zijn persoonlijke kwaliteiten.

Gemakkelijk bij te houden

Voor de personal trainers is het belangrijk om overal en snel hun gegevens op het platform aan te kunnen passen.

Elke personal trainer heeft daarom een login en eigen plek op het dashboard waarmee ze via elk apparaat hun gegevens aan kunnen passen.
Thomas-Fitweb

“UpTop heeft mij geholpen met het realiseren van Fitweb en dit hebben zij op een persoonlijke en professionele manier gedaan. Met oog voor detail en een meedenkende instelling!”

Thomas de Koning, Founder Fitweb

Heb jij net zoals Fitweb een fantastisch idee wat je wilt uitwerken?

Plan dan een gratis advies gesprek aan waarin we kijken of we een match zijn!