Skip to content

Ons verhaal

Innovatieve producten, klantenbinding en plezier!

Bij UpTop geloven we in de kracht van creativiteit en klantenbinding.

Onze slogan “With us, you’re never lonely at the top” is ontstaan omdat wij geloven dat het werk voor onze klanten niet stopt nadat een website of ander product opgeleverd is. Wij zullen altijd mee blijven denken, waardoor jij als klant nooit “eenzaam” zal zijn, boven op die berg van succes!

De naam UpTop heeft voor ons twee betekenissen. De eerste betekenis is het “brengen van onze klanten naar de top”. Wij gaan samen de uitdaging aan om een concept of bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. De tweede betekenis komt vanuit Amerika. Daar wordt het woord “up top” gebruikt om aan te geven dat er een “High Five” aankomt. Dit vonden we erg goed matchen, we vinden het namelijk belangrijk om alle kleine successen, die je tegenkomt onderweg naar de top, te vieren met een high five!

“Up Top!”
(High Five occurs)

Onze (Up)Toppers

Onze (Up)Toppers bevinden zich verspreid door Europa, maar werken samen om de digitale wereld te verbeteren. UpTop maakt gebruik van een vast team van freelancers om zo voor elk project de juiste specialist in te kunnen zetten.

Bjørn Bekkers

Founder & Project Manager

Bart van der Waerden

Designer / Front-end Developer

Rens Manders

Custom WordPress Developer

Valentijn Smit

Social Media Expert

Monica Irodotou

Graphic Designer

Christiaan Kloes

Custom WordPress Developer

Johanna Mager

Expansion Specialist

Samen kom je verder, mede dankzij onze partners

Bij UpTop geloven we in het bundelen van de krachten. Mede door onze vaste partners kunnen wij jou optimaal bedienen in een breed scala aan diensten. Dit zijn betrouwbare partners die snappen dat jij als opdrachtgever centraal staat.

Kunnen wij iets voor je ontwikkelen?

Jij hebt het idee, wij een kop koffie een glas water een pul bier een glas wijn een mok thee een glas fris